GAVIN
ELLA
DIREZZA CU VĂRF
JAKARANDA
OPTIMUS PENTRU ȘINĂ CU 3-CIRCUITE
ELLA
TREEZA LED 25
DINGLO ÎNCLINABIL
COCO
GARY
KOBE
CANTO DE TAVAN
KICK III
Set

DUGME III

Corp de iluminat spot din metal vopsit alb cu detalii antracit.

Pe perete

GAVIN

Aplică LED plată de perete pentru exterior, potrivită pentru iluminarea intrărilor, holurilor sau scărilor. Recomandat pentru utilizare cu autocolante numerice sau similare (nu sunt incluse).

Decorative

ELLA

Corp de iluminat suspendat din gips pentru sursă de lumină cu soclu E27. Baza de tavan din metal vopsit alb. Corpul de iluminat poate fi vopsit în culori interioare.

De baie

MIRANDA 120

Corp de iluminat linear LED pentru baie. Potrivit pentru utilizare în medii umede.

1F sistem

ȘINĂ CU 1-CIRCUIT 1M

Șină cu un singur circuit pentru sistemul care poate fi suspendat și montat pe suprafață.

Tip fixare

DIREZZA CU VĂRF

Corp de iluminat reflector exterior. Reflectorul poate fi înclinat după slăbirea șurubului de pe bază.

Abajur universal

JAKARANDA

3F spot

OPTIMUS PENTRU ȘINĂ CU 3-CIRCUITE

Decorative

ELLA

Corp de iluminat suspendat din gips pentru sursă de lumină cu soclu E27. Baza de tavan din metal vopsit alb. Corpul de iluminat poate fi vopsit în culori interioare.

Suport / bază

BEND

Bază de perete din nichel cu cablu de alimentare în priză. Potrivit pentru abajururi textile cu prindere pe filet E27. Întrerupătorul este amplasat pe cablul de alimentare. Potrivit pentru abajururi: RON 40/25, ASPRO 40/30.

De podea colțuri

TREEZA LED 25

Corp de iluminat exterior pe suport de podea. Spațiul de la sursă de lumină este vopsit în culoare aurie, creând o lumină caldă.

De ghips

DINGLO ÎNCLINABIL

Corp de iluminat din gips încastrat cu orificiu rotund. Fără finisare ramă. Montare doar în plăci de rigips, corpurile de iluminat pot fi vopsite cu culori interioare.

3F spot

PIXIE PE GĂT DE GÂSCĂ PENTRU ȘINĂ CU 3-CIRCUITE

Set suspendat

KOMBIX 2

Corp de iluminat suspendat cu bază centrală de tavan și abajururi textile individuale cu dulie metalică E27. Suspendarea este prevăzută cu suporturi de tavan crom care pot fi amplasate la o distanță a cablului 3 m. Potrivit pentru abajururi: ARISTA, DELI, JAKARANDA, DOUBLE 40/30, DOUBLE 55/30, ASPRO 40/30, ASPRO 55/30, RON 15/20, RON 40/25, RON 55/30, TEMPO 15/30, TEMPO 30/19.

Decorative

COCO

Corp de iluminat decorativ suspendat compus din elemente din plastic cu motive de muguri de trandafir. Livrat neasamblat. Este necesara asamblarea.

Cu multiplu

FADO VI SUSPENDAT

Lampă suspendată în design pătrat cu șase LED reflectoare reglabile.

3F spot

PIXIE PENTRU ȘINĂ CU TREI CIRCUITE

Corp de iluminatdin aluminiu cu adaptor înclinabil pentru șină cu trei circuite în trei culori. Corpul de iluminat este projectat pentru surse economice LED cu soclu GX53.

Poziționale

FAROS

Corp de iluminat LED exterior cu iluminare laterală din aluminiu turnat sub presiune. Corpul de iluminat poate fi utilizat ca o lampă de perete sau podea.

Tip fixare

GARY

Reflector LED exterior cu un vârf în pământ. Inclusiv cablu de alimentare de un metru. Cablul nu are priza!

Metal

GOLDIE 36

Corp de iluminat metalic suspendat furnizat în trei variante de culoare.

Decorative

KOBE

Corp de iluminat decorativ care amintește de o floare compusă din elemente geometrice. Livrat desfăcut, este necesară completarea.

Încastrat în perete

KICK III

Transport gratuit

Mai mult de 90%
produse ÎN STOC

Comandați înainte de ora 15:00?
Atunci comanda dvs
va fi expediată în aceași ZI!

Livrare expres
UPS

Ansamblarea luminii

Construiți-vă
PROPRIA LUMINĂ

Ansamblarea luminii

Inspirație

Căutați obiectul perfect, dar încă nu găsiți ceea ce căutați? Răsfoiți galeria noastră cu inspirație, unde afișăm mii de lumini diferite așezate în aspectul final. Astfel, vă puteți imagina mai bine corpurile de iluminat din cameră, fie că sunt interioare sau exterioare.

Beneficii de companie

Din 1990, Rendl Light Studio oferă soluții de iluminat de înaltă calitate. Suntem o companie cu inovație continuă, oferind servicii superioare, produse de înaltă calitate și design unic. Compania noastră se bazează pe o largă cunoștință de iluminat și capacitatea de a percepe nevoile și dorințele clientului. Suntem partenerul de afaceri potrivit pentru dvs., fie căutați iluminat interior sau exterior pentru apartamentul sau casa dvs., cât și iluminat pentru spații comerciale și industriale.

Verificați catalogul

Catalog corpuri de iluminat 2023

Verificați catalogul