Culoare
Material
Tipul sursei
Volt
Watt
Capac umiditate
reglarea intensității luminii
Afișare

Lumine agăţate

sunt folosite pentru aproape fiecare loc, poate fi rulat din tavan în spațiul camerei.

Lampă agăţată ( Corpuri de iluminat suspendate ) este potrivită pentru spaţiu mare, care este ideal pentru idei creative și o atmosferă intimă. De obicei asta este sufragerie sau sală unde nu este de ajuns un singur corp de iluminat central la tavan. Vrem să punem mai multe lumini de iluminare și lumina centrală este mai mult o decorație de interior. Culoarea, forma sau structura țesăturii joacă un rol esențial aici și depinde de stilul pe care îl alegeți. Corpur de iluminat agăţat nu este necesar de locuit în mijlocul camerei. Este important cum a sa fie camera folosită, și care locuri a să trebuie de iluminat.

Pentru sufragerie mare cu tavan înalt sunt potrivite lustre agățate dominante.
Pentru bucătărie ( Iluminat pentru bucătârie ) luați în considerare că aveți nevoie de o lumină principală pentru întregul spațiu și o altă lumină pentru a ilumina masa. Asta ar trebui să fie lumina agățată și ar trebui să fie max 60 cm deasupra la masă.
Pentru dormitor este potrivită lumină agățată cu abajur la bec, care are lumină îndirectă care nu a să lumineză ochii dvs. când sunteți în pat.
Lumină agățată în ziua de azi puteți alege multe de stiluri - sfere clasice albe, abajururi de sticlă colorate, decupaje din plastic sau abajururi textile cu modele diferite.

Alte lumine agățate de design includ sistem de asistență prin cablu care ține greutatea luminii. Designerii de acesta au posibilitate să folosească cablurele altfel decât numa pentru alimentare de electrică și nu sunt limitați cu greutatea de abajur. Mulțumită la asta lumina poate să fie mai frumoasă și făcută din materiale mai masive.

Acestea lumine agățate sunt dominanta de cameră.