Retragere dintr-un contract

Dreptul de anulare comanda

Ca o
persoană privată aveți dreptul să anulați comanda în 14 zile fără motiv.

Termenul pentru anularea comenzii expiră 14 zile dupa ce dvs. or alta persoana pe care ați specificat-o (în afară de companie de curierat) primeșteți mărfurile.

Dacă vreți să anulați comanda trebu să ne informați (Rendl Lighting a.s. info@rendl.com, tel: +420 242 446 146) despre hotărire dvs. de anularea comenzii cu declaraţie (de exemplu prin scrisoare trimis postal or electronic). Ca să reușiți trebuie să ne informați în 14 zile dupa ce primeșteți mărfurile.

Consecințele anulării
Dacă anulați comanda, va vom întoarce banii care noi am primis de la dvs. except costuri de livrare.
Putem să facem o deducerea din compensația de pierdere valoare-i la orece-i produs dacă este pierderea din cauza manipularea produsului din partea dvs. Întoarcere a sa fie facuta fără întârzieri nejustificate și în -

a) 14 zile dupa ce primim produsule înapoi or

b) (dacă inainte) 14 zile dupa ce primim un evidenț ca ați trimis produsul înapoi or

c) daca nu a fost primis nici un produs 14 zile dupa ce suntem informați că anulați comanda.

Întoarcere a sa fie facuta în același fel cum a fost trimis banii noua, dacă nu am fost de acord cu dvs. la alt fel; in orice caz nu a sa percepe taxă referitoare cu întoarcere.

Noi putem sa ținem banii dvs. pana cand nu primim produsele or un evidenț ca dvs. ați trimis produsele înapoi. Trimiteți produsele fără întârzieri nejustificate cel mai tirziu în 14 zile de la anularea comandei. Perioadă este îndeplinita daca produsele sunt întoarse in 14 zile.

Dvs. a să trebuie să achitați cheltuieli-le cu întoarcerea.

Dvs. sunteți responsabili de care orice valoarea redusă a produselor care este cauzat cu manipularea cu exceptia manipulare pentru a aflarea stării, proprietăților și funcționării produselor.